Bloemen abonnementen

BLOEMEN ARRANGEMENTEN

boeket nogeenWilt u altijd een vers boeket in uw bedrijfspand, hal of showroom? Dat kan! Bloemisterij Passiflora uit Helvoirt ontzorgt u graag volledig en heeft zeer aantrekkelijke mogelijkheden voor bloemenarrangementen! Zo kunt u dagelijks, wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks een dagvers boeket bezorgd krijgen.

Wij regelen alles voor u! Zo krijgt u het boeket gratis thuisbezorgd in een passende vaas. Wij zorgen ervoor dat deze keurig op de gewenste plaats wordt geleverd. Daarnaast nemen wij ook het oude boeket voor u mee, zodat u niet met de rommel blijft zitten. Wij komen altijd op een vast afgesproken dag en tijd, zodat u altijd weet wanneer u op ons kunt rekenen, maar wij zijn ook flexibel. Wilt u afwijken van de standaard besproken tijden, is dat uiteraard bespreekbaar!

Wilt u een boeket in uw huisstijl kleuren? Of wenst u een boeket op een specifiek formaat? Samen met u stellen wij graag het mooiste boeket samen. Daarnaast hoeft de prijs u ook niet tegen te houden. U heeft al een bloemen arrangement vanaf € 15,- per boeket! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hiernaast direct een vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen u er graag meer over in onze winkel of bel ons gerust even op: 0411 – 210063.

OFFERTE AANVRAGEN

    Hoe vaak wilt u een vers boeket?

    Hoeveel boeketten heeft u per keer nodig?